home  meewerken

discl. / , lid NVJ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Toets een onderwerp in het zoekboxje, of
klik op n van de letters A..Z hierboven.


cebarpoeder

 

cebarpoeder

Cebarpoeder is grijze reparatiemortel op basis van silicaten gemengd met cement. Het wordt toegepast om waterdicht metselwerk te maken en voor het dichten van scheuren in kelders, riolen, tunnels e.d., bij montagewerkzaamheden zoals snelverankering of bij het bevestigen van beugels, haken e.d. 

Het snelcement van cebarpoeder heeft een hoge sterkte, is zeer snelhardend, krimparm en chloridevrij. Afbinding al na 1 minuut na waterdosering; twee minuten na waterdosering is het product keihard. Soms kan simpelweg droog cebarpoeder op het lek gedrukt worden, het werkt ook bij waterdrang en onder water. Het heeft een goede hechting op PVC.

Weber meldt bij het Snelcement 1 minuut (Weberrep Cebar):
"Geschikt voor binnen en buiten en voor wanden en vloeren. Weberrep cebar is breed inzetbaar voor onder meer spoedreparaties en snelle montages. Weberrep cebar is voor het zr snel bevestigen en stellen van sanitair en PVC, vastzetten van gas-, water- en elektriciteitsleidingen, stoppen van lekkages (ook tegen waterdrang) en het dichten van gaten en bevestigen van beugels en haken. In sommige gevallen kan droog Weberrep cebar op het lek worden gedrukt totdat het door het aanwezige vocht is afgebonden."