home

discl. / , lid NVJ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


barokpleister

 

barokpleister

Barokpleister is een watergedragen sierpleister met een licht-korrelige structuur. Barokpleister lijkt enigszins op granol maar is wat rustiger van uiterlijk. Barokpleister is verkrijgbaar in diverse korreldiktes van 1,5 t/m 3 mm. Er zijn barokpleisters die ook buitenshuis kunnen worden toegepast, bijvoorbeeld van Strikolith.

"De reukarme kwaliteit barokpleister met een volle structuur is kras- en stootvast en blijvend elastisch en ademend. De standaardkleur is wit maar desgewenst in alle denkbare kleuren leverbaar. Renova beschikt over een kleurenwaaier waarmee u makkelijk een keuze kunt maken van de ruim 20.000 kleuren die beschikbaar zijn. Mocht u een eigen kleur gekozen hebben, dan dient u ons uitsluitend het RAL-nummer te vermelden zodat de barokpleister op de juiste kleur gemaakt kan worden."

"Strikolith Barokpleisters (pdf) zijn kras- en stootvast, blijvend elastisch en dampdoorlatend. Barokpleisters Buitenkwaliteit zijn weersbestendig, slagregendicht en onderhoudsarm."

Een nadeel van stucwerk als barokpleister en granol is dat de grove structuur zich niet snel laat aanpassen indien weer een vlakke muur gewenst is.

   


Met dank aan Renova Stuc en Strikolith.

Verg. vele andere soorten stucwerk.